Zott e ka atë - pasionin për qumësht!

Ne përqëndrohemi në kënaqësinë e vërtetë dhe krijojmë për konsumatorët tanë një gamë të gjërë të jogurtit tërheqës-, ëmbëlsirë- dhe specialitete djathi duke ruajtur standardet më të larta të mundshme të cilësisë