Mokate - Kafeja e mirë për ditë të mirë!

Zbuloni botën e MOKATE. E shkëlqyeshme, kafene aromatike, kapuçino e shijshme, pako të përshtatshme 3 në 1. Përjetoni gamën e plotë të shijes dhe diversitetin e pasur të biskotave. Ne kemi diçka për shijen e të gjithëve!!


Loyd - Cilësi e paharrueshme dhe shije unike!

Shumë varietete të çajit të zi dhe jeshil, përzgjedhje të shkëlqyeshme të infuzioneve bimore dhe frutash. Gama jonë përfshin vetëm varietetet dhe shijet e cilësisë më të lartë.