Media

Ne gjithmonë përditësojmë të gjitha
ngjarjet e rëndësishme
most important processes, events, decisions, results.

Mishi i pulës brenda 24 orëve nga Sllovenia arrin në Kosovë
Në kuadër të projektit ndërkombëtar informativ të Bashkimit Evropian (BE) “Mishi cilësor, i sigurt i shpendëve me prejardhje nga BE”, drejtuesit e kompanisë Perutnina Ptuj...
lexo më shumë kliko këtu
Zott sjell Monte me dy kupa me 4 shije të jashtëzakonshme
Zott Monte për qytetarët e Kosovës tani ka sjell edhe serinë e produkteve më të shijshme dhe më të preferuara nga tregu ndërkombëtarë. Është fjala për Monte...
lexo më shumë kliko këtu
Kosmonte Foods përfaqësuese e kompanive të fuqishme gjermane
Komuniteti i biznesit në Kosovë është promotor i zhvillimit ekonomik dhe kontribuues ne buxhetin e konsoliduar të Kosovës por në të njëjtën kohë me profesionalizimin...
lexo më shumë kliko këtu
Jogobella e re ‘’American Stars’’ – Shijoni kekun në mënyrë të veçantë
Zott Jogobella ka lansuar edicionin e limituar ‘’American Stars’’ në katër shije të veçanta dhe unike. Zgjerimi i linjës së re dhe inovative quhet ‘’Amerikan Stars’’...
lexo më shumë kliko këtu