Brendet

Që nga fillimi i punës Kosmonte Foods Sh.p.k. ëshë orientuar drejtë importit dhe distribuimit të produkteve ushqimore të cilësisë së lartë, çmimit të arsyeshëm, prezencën përmanente në treg me qellimin kryesor për të përmbushur kerkesat e konsumatorit, gjë që ka ndikuar zhvillimin dhe suksesin e kësaj ndërrmarje. Me produktet tona ne i dedikohemi të gjitha grup moshave, pasi ofrojmë një gamë të gjërë të produkteve, si qumësht, mish, perime të ngrira, patate të ngrira, çaj, kafe, pije dhe produkte të tjera ekskluzive