Rreth nesh

“KOSMONTE FOODS TIRANA” SH.P.K, ushtron aktivietin e saj në fushën e importit dhe distribuimin e produkteve ushqimore të freskëta në Republikën e Shqipërisë që nga viti 2006. Të pranishëm në mëse 90 % të tregut kombëtar, qëllimi i punës sonë është përmbushja në mënyrë efikase e nevojave të tregut vendas duke përcjell trendet kombëtare e ndërkombëtare përmes vazhdimësisë së risive…

Lexo më shumë

Katalogu i Produkteve

Për katalogun e detajuar të produkteve tona, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm. Shto një koment në qoftë se keni nevojë për informata specifike. Informacioni i kërkuar do të dërgohet në adresën tuaj e-mail.

Dërgo Kërkesën
Lorem Ipsum Dollor Sit Ammet consectetur dim Elit

Media

Mishi i pulës brenda 24 orëve nga Sllovenia arrin në Kosovë
Zott sjell Monte me dy kupa me 4 shije të jashtëzakonshme
Jogobella e re "American Stars" - Shijoni kekun në mënyrë të veçantë